Electronica én Witgoed
Betaalbaar
Gratis verzending vanaf €100,-
salora-closer-to-you-header-beamer-01

Thuisbioscoop beamer

Kies een thuisbioscoop beamer van Salora!

Salora heeft verschillende gebruiksvriendelijke en hoogwaardige beamers in het assortiment.


Zin om de bioscoopervaring in huis te halen? Onze beamer is dan precies wat je zoekt! Voor de thuisbioscoop bieden wij een compacte beamer met voldoende resolutie en ANSI-lumen. Zo heb je haarscherpe beeldkwaliteit voor een betaalbare prijs.


Ga voor een thuisbioscoop beamer! Met de projectoren van Salora haal je de home cinema ervaring gewoon in huis.

salora-beamer
kleine-televisie-achtergrond

Hoe werkt een thuisbioscoop beamer?

Een thuisbioscoop is de levensechte ervaring van een cinema in jouw huis. Dit kan bijvoorbeeld met een geschikte tv voor je thuisbioscoop of juist met een hoogwaardige beamer van Salora. Het voordeel van een beamer is dat je films of tv-uitzendingen gemakkelijk op een scherm of op de muur kan projecteren. Anders gezegd: een beamer voor je thuisbioscoop vangt echt de sfeer van home cinema. Ideaal voor een filmavond of een belangrijke voetbalwedstrijd. Tevens heeft een projector een hoog contrastratio. Hierdoor is je spannende film of serie extra goed zichtbaar, ook in een donkere kamer. Zet de beamer makkelijk neer op een tafel of hang het bijvoorbeeld netjes op aan je plafond.

salora-beamer-3

Hoe haal ik het beste uit mijn beamer voor een thuisbioscoop?

Ben je overtuigd om een thuisbioscoop te maken met een beamer? De beste projector voor je thuisbioscoop beschikt over minimaal 3200 lumen, zodat je op de juiste afstand kan projecteren en nog steeds perfecte beeldkwaliteit houdt. Daarnaast is het aan te raden om je bewegende beelden af te spelen op een wit doek of een witte, egale muur.

kleine-televisies-achtergond-4

Maak kennis met de thuisbioscoop beamers van Salora

Wil je dus een beamer kopen voor thuis? Een Salora beamer tilt je thuisbioscoop naar een hoger niveau. Op dit moment hebben we drie verschillende thuisbioscoop beamers in het assortiment. Let onder andere op de ANSI-lumen van een beamer. Deze waarde bepaalt uiteindelijk de echte lichtsterkte op de muur. Lumen zelf is het totale vermogen aan licht wat een beamer kan uitstralen.


De Salora 51BFM3850 heeft een 5 inch lcd-display en een helderheid van 320 ANSI lumen (3800 lumen). Deze beamer is uiterst geschikt voor je eigen thuisbioscoop of game room door de 3800 lumen en 4k-resolutie.


De Salora 60BFH3800 beschikt over een resolutiemogelijkheid van 1920×1080 en 320 ANSI lumen. Bovendien is deze beamer makkelijk aan het plafond te bevestigen. Zo speel je zorgeloos foto´s en video´s af met perfecte beeldkwaliteit.


De Salora 60BFM4250 levert een beeldgrootte tot 120 inch en heeft ingebouwde hi-fi speakers. Simpelweg een thuisbioscoop beamer in optima forma met maar liefst 400 ANSI lumen (4200 lumen).

Andere beeldproducten van Salora

Kijk je toch liever gewoon naar een televisie? Of zoek je iets compacts voor mee op reis? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere beeldproducten. Kijk eens op één van de volgende pagina’s.

Wat klanten zeggen

Goede prijs kwaliteit verhouding. Schrok ervan wat voor goed geluid hij heeft en het beeld is ook goed.

Kevin Heijnen

Geweldige ervaring met Salora

Denise van Helvoirt

Ik vind Salora een goede keuze en goede prijskwaliteitsverhouding hier voor de Benelux

Frank Guyters

Jaren geleden een Salora tv gekocht. Altijd zeer tevreden erover geweest.

Peter de Wit

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: