Electronica én Witgoed
Betaalbaar
Gratis verzending vanaf €100,-
salora-closer-to-you-header-vaatwassers-1

Tafelmodel vaatwasser

Koop een tafelmodel vaatwasser van Salora

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien.


Kijk je iedere dag op tegen de berg afwas maar heb je weinig ruimte in de keuken voor een standaard vaatwasser? Dan is een tafelmodel vaatwasser van Salora echt wat voor jou! De tafelmodel vaatwassers van Salora zijn betaalbaar, praktisch en compact. Dankzij het kleinere formaat kun je de vaatwasser ook in de kleinste keukens kwijt.


Salora maakt het dagelijks leven makkelijker!

salora-compacte-vaatwasser
kleine-televisie-achtergrond

Wat is een tafelmodel vaatwasser?

Heb je weinig ruimte over in de keuken maar wil je wel het gemak ervaren van een vaatwasser? Dat kan dankzij een van onze tafelmodel vaatwassers. We bestaan er vaatwassers in verschillende soorten, maar ook maten. Je hebt vaatwassers van regulier formaat en tafelmodel vaatwassers.


Een tafelmodel vaatwasser is eigenlijk een ander woord voor een kleine vaatwasser. En met klein bedoelen we qua formaat ongeveer de helft van een reguliere vaatwasser en past dus vrijwel in iedere keuken. Een tafelmodel vaatwasser wordt ook wel een compacte vaatwasser genoemd omdat het wat kleiner is dan een standaard model vaatwasser.

salora-camping-vaatwasser

Waar komt een tafelmodel vaatwasser goed van pas?

Een tafelmodel vaatwasser is geschikt voor kleinere huishoudens. Door het kleine formaat biedt deze vaatwasser ruimte voor de dagelijkse vaat van 1 à 2 personen. De tafelmodel vaatwassers van Salora zijn om en nabij de 45 cm breed en hoog.


Hierdoor kun je de vaatwasser gemakkelijk in krappere ruimtes kwijt! Je kunt een tafelmodel vaatwasser dan ook een kleine poetshulp voor in huis noemen en uiteraard is het ook ideaal voor in een vakantiewoning of voor op de studentenkamer of camping.


Ga voor een vrijstaand model zoals de Salora DWR4200 en plaats de tafelmodel vaatwasser waar je maar wilt. Wil je liever een tafelmodel vaatwasser met inbouwmogelijkheid? Ga dan voor de Salora DWC5500 (wit) of de Salora DWC5500BL (zwart).


Een camping vaatwasser is niet alleen handig vanwege het kleine formaat en het lichte gewicht. Zit je op een campingadres of in een vakantieoord waar je geen vaste wateraansluiting hebt? Geen nood. Ons tafelmodel Salora DWR4200 wasmachine kan je gebruiken zonder een vaste wateraansluiting. Dat is weer een zorg minder!

kleine-televisies-achtergond-4

Ontdek de verschillende vaatwassers van Salora

Op dit moment heeft Salora twee verschillende tafelmodel vaatwassers in het assortiment. Maak kennis met de:


De Salora DWR4200 is een compacte vaatwasser die je, indien gewenst, ook in kunt laten bouwen. De energiezuinige vaatwasser heeft een minimalistisch design en is goed voor 6 couverts.


De Salora DWC5500 (wit) heeft in tegenstelling tot de DWR4200 geen inbouwmogelijkheid. Dit heeft ook zijn voordelen, want hierdoor heb je geen vaste wateraansluiting nodig en kun je de vaatwasser overal op aansluiten! Dit maakt de DWC5500 een ideale vaatwasser om bijvoorbeeld mee te nemen naar de camping. Deze compacte vaatwasser beschikt over 2 couverts en heeft 3 verschillende wasprogramma’s. Dit model is ook beschikbaar in een zwarte uitvoering: de Salora DWC5500BL.

Andere producten van Salora

Ben je helemaal niet op zoek naar een koelkast? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Bezoek een van de volgende pagina’s om meer te weten te komen over de overige producten van Salora.

Wat klanten zeggen

Goede prijs kwaliteit verhouding. Schrok ervan wat voor goed geluid hij heeft en het beeld is ook goed.

Kevin Heijnen

Geweldige ervaring met Salora

Denise van Helvoirt

Ik vind Salora een goede keuze en goede prijskwaliteitsverhouding hier voor de Benelux

Frank Guyters

Jaren geleden een Salora tv gekocht. Altijd zeer tevreden erover geweest.

Peter de Wit

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: