Electronica én Witgoed
Betaalbaar
Gratis verzending vanaf €100,-
salora-closer-to-you-header-vaatwassers-1

Camping vaatwasser

Koop een camping vaatwasser van Salora!

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien.


Ben je het afwassen op de camping helemaal zat? Dan is onze camping vaatwasser misschien wel wat voor jou! Deze portable vaatwasser is betaalbaar en kun je dankzij het compacte formaat gemakkelijk kwijt in kleinere ruimtes zoals een caravan of camper.


Met de producten van Salora neem je het comfort van thuis gewoon mee naar de camping!

salora-vaatwasser
kleine-televisie-achtergrond

Wat is een camping vaatwasser?

Dankzij de vaatwasser van Salora is je vaat binnen een mum van tijd schoon én droog! Onze camping vaatwasser is een kleine poetshulp voor in huis of op de camping. Dankzij het kleine formaat staat de vaatwasser ook wel bekend als een compacte vaatwasser.


Dit maakt het een ideale vaatwasser om te gebruiken in kleinere ruimtes, zoals een caravan of camper. Op de camping wil je snel kunnen inpakken om naar een volgende locatie te gaan. Een camping vaatwasser past dan goed in het interieur. Je berg afwas is zo weggewerkt met een compacte en vrijstaande vaatwasser. En extra handig aan een camping vaatwasser is dat je er geen vaste wateraansluiting voor nodig hebt. De ideale portable vaatwasser voor een 1-persoons of 2-persoons huishouden.

salora-camping-vaatwasser

Wanneer komt een camping vaatwasser goed van pas?

Natuurlijk zorgt afwassen voor dé ultieme camping beleving. Wanneer je voor een langere periode op de camping verblijft, dan wordt het afwassen daarentegen al gauw een stuk vervelender.


Kijk je steeds meer op tegen de bergen afwas? Dan is een deze kleine vaatwasser van Salora misschien wel wat voor jou! Een mobiele vaatwasser voor op de camping of voor in de caravan kan je een hoop tijd (en frustratie) besparen. Uiteraard kun je deze kleine afwasmachine ook thuis gebruiken.


Camping vaatwasser zonder wateraansluiting

De Salora DWR4200 is een echte camping vaatwasser. Voor deze tafelvaatwasser heb je namelijk geen vaste wateraansluiting nodig. Deze mini vaatwasser kán je wel met een afvoerpijp aansluiten op de kraan, maar het hoeft niet. Dit model kan je dus ook nog gebruiken als je geen vaste wateraansluiting hebt.


Om de Salora DWR4200 zonder wateraansluiting te gebruiken, hoef je de tank alleen maar te vullen met water. Een kwestie van het dekseltje openen en de vaatwassertank met de hand vullen.

kleine-televisies-achtergond-4

Maak kennis met de camping vaatwassers van Salora

Salora heeft op dit moment twee verschillende camping vaatwassers in het assortiment.


De Salora DWC5500 is een compacte vaatwasser met 6 couverts. Het is een kleine vrijstaande vaatwasser met inbouwmogelijkheid en 6 verschillende wasprogramma’s.

Voor de Salora DWR4200 heb je geen vaste wateraansluiting nodig, waardoor het erg praktisch is voor op de camping. Deze vaatwasser beschikt over twee couverts, drie verschillende wasprogramma’s en heeft in tegenstelling tot de DWC5500 géén inbouwmogelijkheid.

Andere witgoedproducten van Salora

Blijf je toch liever gewoon afwassen? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Kijk eens op een van de volgende pagina’s om meer te weten te komen over de andere witgoed-items van Salora.

Wat klanten zeggen

Goede prijs kwaliteit verhouding. Schrok ervan wat voor goed geluid hij heeft en het beeld is ook goed.

Kevin Heijnen

Geweldige ervaring met Salora

Denise van Helvoirt

Ik vind Salora een goede keuze en goede prijskwaliteitsverhouding hier voor de Benelux

Frank Guyters

Jaren geleden een Salora tv gekocht. Altijd zeer tevreden erover geweest.

Peter de Wit

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: