Electronica én Witgoed
Betaalbaar
Gratis verzending vanaf €100,-
salora-closer-to-you-header-actiesportcamera-01

Mount action camera

Geniet van het totaalpakket met de action camera mounts van Salora!

Leg moeiteloos de meest mooie momenten buiten de deur vast! Met een action camera mount is jouw actioncam ideaal voor op jouw vakantie, stedentrip of tijdens het sporten.


Wil je jouw vakanties of hobby’s eindelijk wat dynamischer gaan vastleggen? Een Salora action cam is dan precies wat je zoekt! Voor de actieveling die graag buiten de deur is bieden wij een compacte, gebruiksvriendelijke action camera inclusief action camera mounts. Zo houd je iets tastbaars over aan jouw meest gave ervaringen.


Of het nou mountainbiken, klimmen of hiken is: haal het meeste uit het buitensporten met jouw mini sport camera. Een mount maakt jouw action camera helemaal af!

salora-mount-action-camera
kleine-televisie-achtergrond

Wat voor soort action camera mounts zijn er?

Er zijn verschillende manieren om jouw nieuwe action camera te bevestigen. De optie die voor jou het beste is, is afhankelijk van de activiteit die je gaat ondernemen en het soort shots dat je zoekt. Overwegend zijn er drie verschillende actioncam mounts: een action camera body mount, een action camera head mount en een action camera helmet mount.

salora-mount-action-camera-2

Hoe werkt een action camera body mount, head mount of helmet mount?

Eigenlijk zeggen de namen het al een beetje. De body mount of chest mount zorgt ervoor dat de action camera comfortabel tegen je borst of ter hoogte van je middenrif bevestigd blijft. De body mount is in essentie een soort harnas dat je over jouw schouders trekt als een rugzak en vervolgens vastklikt. De actioncam zet je vast met het handige bevestigingssysteem ter hoogte van of net onder je borstbeen.


De action camera head mount werkt met vergelijkbare banden, die al dan niet wat elastischer kunnen zijn. Deze banden plaats je over je hoofd, zodat het bevestigingssysteem voor de actioncam ongeveer tegen je voorhoofd of ter hoogte van je haargrens rust.


Een helmet mount zorgt ervoor dat jouw action camera vast blijft zitten op je helm. Dit is bijvoorbeeld handig tijdens het mountainbiken. Deze mount werkt niet per se met de verstelbare of uitrekbare banden, omdat het andere uiteinde van het bevestigingssysteem vaak direct vast aan de helm kan.

kleine-televisies-achtergond-4

Maak kennis met de action camera en mounts van Salora

We hebben niet stilgezeten sinds de Salora actioncam ACE700! In ons assortiment hebben we een actiesportcamera met een totaalpakket aan actioncam accessoires, inclusief mounts én een selfiestick.


Met de Salora ACP1150 leg je je buitenactiviteiten vast in haarscherpe 4k-resolutie. Maak ook gerust de meest gedetailleerde onderwaterbeelden, want de action cam is tot 10 meter waterdicht. Deze veelzijdige actioncamera heeft een kleurenscherm aan de voor- en achterkant en wordt geleverd met diverse accessoires: selfiestick, chestmount, headmount en meer.

Andere beeldproducten van Salora

Ben je op zoek naar een compacte camera voor in de auto? Of misschien zoek je iets om jouw foto’s en video’s op te projecteren? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere beeldproducten. Kijk dus ook eens op de volgende pagina’s.

Wat klanten zeggen

Goede prijs kwaliteit verhouding. Schrok ervan wat voor goed geluid hij heeft en het beeld is ook goed.

Kevin Heijnen

Geweldige ervaring met Salora

Denise van Helvoirt

Ik vind Salora een goede keuze en goede prijskwaliteitsverhouding hier voor de Benelux

Frank Guyters

Jaren geleden een Salora tv gekocht. Altijd zeer tevreden erover geweest.

Peter de Wit

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: