Electronica én Witgoed
Betaalbaar
Gratis verzending vanaf €100,-
salora-closer-to-you-header-wasmachines-1

Mini wasmachine

Koop een mini wasmachine van Salora

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien.


Wil je een kleine wasmachine kopen? Dan ben je bij Salora aan het juiste adres. De mini wasmachine van Salora is licht van gewicht, energiezuinig en dankzij het formaat kun je deze ook gemakkelijk in een kleine ruimte kwijt. Ideaal voor de kleine wasjes.


Haal meer comfort in huis met een compacte wasmachine van Salora!

salora-camping-wasmachine
kleine-televisie-achtergrond

Wat is een mini wasmachine?

Een mini wasmachine is van een kleiner formaat dan een standaard wasmachine. Ook beschikt het over minder vulgewicht. Zo heeft een gewone wasmachine een gemiddeld vulgewicht van 7 kg. Een mini wasmachine, of een compacte wasmachine, heeft een wascapaciteit van tussen de 4 en 5 kg.


Voor de beeldvorming: een wasmachine met een vulgewicht van 5 kg is over het algemeen voldoende voor een huishouden van 1 à 2 personen. Voor de grootverbruikers is een wasmachine met meer vulgewicht wellicht meer geschikt.


De mini wasmachine van Salora is een kleine wasmachine met centrifuge ineen. De vrijstaande mini wasmachine is niet alleen klein van formaat, maar ziet er ook meer uit als een centrifuge dan een wasmachine. Een mini wasmachine weegt beduidend minder dan een normale wasmachine. Een compacte wasmachine weegt vaak minder dan 10 kg. Het gewicht van een normale wasmachine bedraagt al snel 50 tot 70 kg.

salora-camping-wasmachine-2

Waar kan je een mini wasmachine gebruiken?

Je kunt Salora mini wasmachine overal op aansluiten, omdat er geen vaste wateraansluiting voor nodig is. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht kun je de mini wasmachine overal mee naar toe nemen.


Het is dan ook erg praktisch voor in een kleine ruimte. Ideaal voor op de camping of neem gebruik ‘m in een studentenkamer, tiny house of op de boot.


Een volautomatische kleine wasmachine is handig als je voor een langere periode op vakantie gaat. Met bergen kleding naar de wasserette gaan is niet meer nodig, want jij bent zelfvoorzienend en kan overal je kleding wassen.


Door het compacte formaat is het een goede wasmachine voor kleine huishoudens. Met de mini wasmachine van Salora heb je genoeg ruimte voor de was van jou en je huisgenoot.

kleine-televisies-achtergond-4

Dé mini wasmachine van Salora

De Salora WMR5350 van 38 x 42 x 63,5 cm (b x d x h) weegt slechts 7,5 kg en heeft een maximale belading van 4,6 kg met daarbovenop een vulgewicht van 2 kg voor de centrifuge. Dankzij de centrifuge komen je kleren zo goed als droog uit de was. Er zijn duidelijke draaiknoppen en er is een wastimer van 15 minuten.


Bij de aankoop wordt er een afvoerslang bijgeleverd. Je hebt dus niet per se een vaste wateraansluiting nodig om je kleren te wassen. De Salora WMR5350 mini wasmachine heeft een bovenlader. Het wasgoed leg je dus via de bovenkant in de trommel. Handig voor wie niet kan bukken om de was te doen.


De wasmachine is ook energiezuinig. Een wasmachine verbruikt ongeveer 2500W per was. De mini wasmachine van Salora verbruikt slechts 240W per was. De compacte wasmachine van Salora verbruikt dus veel minder stroom dan een gewone wasmachine. Goed voor je portemonnee en voor het milieu!


Deze mini wasmachine van Salora heb je al in huis voor slechts €229!

Ander witgoed van Salora

Ben je niet op zoek naar een wasmachine? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Bezoek een van de volgende pagina’s om meer te weten te komen over de overige witgoed producten van Salora.

Wat klanten zeggen

Goede prijs kwaliteit verhouding. Schrok ervan wat voor goed geluid hij heeft en het beeld is ook goed.

Kevin Heijnen

Geweldige ervaring met Salora

Denise van Helvoirt

Ik vind Salora een goede keuze en goede prijskwaliteitsverhouding hier voor de Benelux

Frank Guyters

Jaren geleden een Salora tv gekocht. Altijd zeer tevreden erover geweest.

Peter de Wit

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: