Electronica én Witgoed
Betaalbaar
Gratis verzending vanaf €100,-
salora-closer-to-you-header-wasmachines-1

Camping wasmachine

Koop een camping wasmachine van Salora!

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien.


Ben je op zoek naar een betaalbare wasmachine voor op de camping? Stop dan met zoeken! De camping wasmachine van Salora is dankzij het kleine formaat uitermate geschikt om op de camping kleine wasjes te draaien! 

salora-camping-wasmachine
kleine-televisie-achtergrond

Wat is een camping wasmachine?

Een camping wasmachine is een kleinere, portable wasmachine. De camping wasmachine van Salora heeft een vulgewicht van maar liefst 4,6 kilo en een centrifuge gewicht van 2 kilo. Dit maakt het een ideale wasmachine voor op de camping of voor in een kleine ruimte zoals een studentenkamer. 


Deze draagbare wasmachine beschikt over een timer van 15 minuten, hierdoor kun je goed plannen wanneer de was klaar is. De wasmachine is 63 centimeter hoog en 38 centimeter breed. Hierdoor past hij gemakkelijk in een kleine ruimte zoals een caravan of camper.

salora-camping-wasmachine-2

Past het formaat van deze wasmachine bij mij?

Het vulgewicht van de wasmachine moet genoeg zijn voor kleine huishoudens van 1 à 2 personen. Salora heeft rekening gehouden met het passend maken van de wasmachine in een caravan of camper.


Doordat de wasmachine een kleiner formaat heeft is het aantal kilo vulgewicht eveneens minder dan een standaard wasmachine. Dat neemt niet weg dat je met deze wasmachine al de was kunt doen die je wilt. Deel de was op in meerdere etappes en je komt weer netjes voor de dag.


Ontdek hieronder de camping wasmachines van Salora.

kleine-televisies-achtergond-4

De camping wasmachine van Salora

De camping wasmachine van Salora WMR5350 heeft een ideaal formaat om in kleine ruimtes neer te zetten. De wasmachine weegt slechts 7,5 kilo en is daarmee makkelijk verplaatsbaar. Je kunt de wasmachine aansluiten op koud water en de wasmachine verbruikt slechts 30 liter water per wasbeurt.


Het type lader is een bovenbelading, wat wil zeggen dat je de was er aan de bovenkant in moet doen en uit moet halen. Dit zorgt er mede voor dat je niet meer zover hoeft te bukken en dat je gemakkelijk de was eruit kunt halen aan de bovenkant.


De wasmachine is wit met een zwarte deur en is in te stellen met de draaiknoppen boven op. Bijgeleverd krijg je een bocht voor de afvoerslang en de slang zelf, wat de aansluiting erg makkelijk maakt.

Andere witgoedproducten van Salora

Is een camping wasmachine niet hetgeen waarnaar je op zoek bent? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Lees meer op een van de volgende websites om meer te weten te komen over witgoed producten van Salora.

Wat klanten zeggen

Goede prijs kwaliteit verhouding. Schrok ervan wat voor goed geluid hij heeft en het beeld is ook goed.

Kevin Heijnen

Geweldige ervaring met Salora

Denise van Helvoirt

Ik vind Salora een goede keuze en goede prijskwaliteitsverhouding hier voor de Benelux

Frank Guyters

Jaren geleden een Salora tv gekocht. Altijd zeer tevreden erover geweest.

Peter de Wit

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: