Electronica én Witgoed
Betaalbaar
Gratis verzending vanaf €100,-
salora-closer-to-you-header-vaatwassers-1

Mini vaatwasser

Koop een mini vaatwasser van Salora

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien.


Ben je op zoek naar een betaalbare, compacte vaatwasser? Dan ben je bij Salora aan het juiste adres! De mini vaatwassers van Salora beschikken over verschillende wasprogramma’s zijn praktisch en klein van formaat.


Haal meer comfort in huis met de producten van Salora!

salora-compacte-vaatwasser
kleine-televisie-achtergrond

Wat is een mini vaatwasser?

Je komt thuis na een lange dag werken en moet nog boodschappen doen, koken en daarna ook nog eens een berg afwassen én afdrogen. En dan? Dan is je avond alweer bijna voorbij. Zou je graag het gemak van een vaatwasser willen ervaren maar heb je daar in de keuken eigenlijk geen ruimte meer voor over? Geen probleem, daar heeft Salora de ideale oplossing voor. Namelijk een mini vaatwasser.


Dit is een compacte vaatwasser die je overal aan kunt sluiten omdat deze vaatwasser geen vaste wateraansluiting nodig heeft. Het grootste verschil tussen een gewone vaatwasser en een mini vaatwasser is het formaat. Een mini vaatwasser is gemiddeld rond de 45 centimeter hoog en biedt ruimte aan vaat voor een huishouden van 1 à 2 personen.

salora-camping-vaatwasser

Waar komt onze vaatwasser goed van pas?

Een standaard formaat vaatwasser is twee keer zo hoog als een mini vaatwasser van Salora. Door het compacte formaat kun je deze mini vaatwassers overal kwijt. Het is dan ook een ideale uitkomst wanneer je geen ruimte hebt voor het plaatsen van een standaardformaat vaatwasser.


Dit kan in huis zijn, maar ook in de caravan of camper. Want waarom zou je het gemak van thuis niet gewoon meenemen naar een vakantiewoning of naar de camping?


Een mini vaatwasser plaats je gemakkelijk op elk keukenblad. Een krappe keuken? Met een compacte vaatwasser hoef je geen concessies meer te doen. Plaats de vrijstaande mini vaatwasser gewoon op een praktische locatie neer. Zet de Salora DWR4200 bijvoorbeeld boven een tafelblad of boven op een ander witgoed-product, zoals boven een koelkast.


Deze kleine poetshulp is klein van formaat, namelijk 42 x 43,5 x 43,5 cm (b x d x h) en weegt slechts 13 kg. Deze lichtgewichte vaatwasser verplaats je dus zo van A naar B!


Deze moderne, kleine vaatwasser maakt je vuile vaat in een mum van tijd weer blinkend schoon. Gun jezelf het gemak van niet zelf te hoeven afwassen.

kleine-televisies-achtergond-4

Ontdek de verschillende mini vaatwassers van Salora

Salora heeft op dit moment drie verschillende mini vaatwassers in het assortiment. Waarvan twee mét inbouwmogelijkheid (wit of zwart) en één (wit) zonder de mogelijkheid om de vaatwasser in te bouwen.


De Salora DWC5500 is een vrijstaande kleine vaatwasser met inbouwmogelijkheid, tijduitstel en ECO programma. Deze witte vaatwasser is goed voor 6 couverts en 6 verschillende wasprogramma’s. Dit model is ook beschikbaar is een zwarte variant: de Salora DWC5500BL.


De Salora DWR4200 is de kleine poetshulp in huis, vakantiewoning of op de camping. Doordat er geen vaste water aansluiting nodig is kun je deze witte mini vaatwasser overal makkelijk plaatsen. Deze kleine vaatwasser is goed voor 2 couverts en heeft 3 wasprogramma’s.

Andere witgoed producten van Salora

Je kunt bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Neem eens een kijkje op een van de volgende pagina’s om meer te weten te komen over de: andere witgoedproducten van Salora.

Wat klanten zeggen

Goede prijs kwaliteit verhouding. Schrok ervan wat voor goed geluid hij heeft en het beeld is ook goed.

Kevin Heijnen

Geweldige ervaring met Salora

Denise van Helvoirt

Ik vind Salora een goede keuze en goede prijskwaliteitsverhouding hier voor de Benelux

Frank Guyters

Jaren geleden een Salora tv gekocht. Altijd zeer tevreden erover geweest.

Peter de Wit

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: