Electronica én Witgoed
Betaalbaar
Gratis verzending vanaf €100,-
salora-closer-to-you-header-diepvriezers-1

Compacte vriezer

Compacte vriezer van Salora kopen

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien.


Ben je op zoek naar een betaalbare compacte vriezer? Neem dan eens een kijkje in de online keuken van Salora en ontdek ons ruime assortiment aan diverse diepvriezers.

salora-camping-vriezer-zwart
kleine-televisie-achtergrond

Wat is een compacte vriezer?

Een compacte vriezer is een ander woord voor een kleine vriezer of mini vriezer. Je zou een Salora mini vriezer ook kunnen omschrijven als een vriezer die je overal kwijt kunt en eenvoudig mee kunt nemen naar de camping. Een compacte vriezer wordt ook vaak gekocht voor in een kleine keuken of voor in een studentenkamer.


Twee voorbeelden van dit soort vriezers zijn de barmodellen of tafelmodellen. Barmodellen zijn zo’n 30 cm hoog en tafelmodellen zijn ongeveer 100 cm hoog. Een compacte vriezer gebruikt men wanneer er niet genoeg ruimte is voor een volwaardige vriezer. Compacte vriezers worden dan ook vaak gekocht als een tweede vriezer.

salora-camping-vriezer

Waarom een compacte vriezer kopen?

Compacte vriezers kunnen handig zijn voor een kleine ruimte. Een barmodel vriezer is perfect om op een plank of om op het aanrecht te zetten. Een tafelmodel vriezer van ongeveer een meter hoog kan ook in een schuur, berging of onder het aanrecht staan.


In een tafelmodel vriezer kun je meer spullen kwijt. Een reden om een compacte vriezer aan te schaffen kan bijvoorbeeld zijn het willen invriezen van vlees, groenten of maaltijden. Ook in de zomer heb je er veel aan. Dan wil je natuurlijk veel ingevroren ijsjes tot je beschikking hebben.

Eigenschappen van een compacte vriezer

Een compacte vriezer heeft een aantal eigenschappen. Één daarvan is uiteraard dat hij compact is. Compact wil zeggen in een formaat bij hem kleine ruimtes kan neerzetten.


De vriezers kunnen meerdere kleuren hebben zoals bijvoorbeeld de meest gekozen kleuren zwart of wit.


Ook het aantal rekjes of lades, energielabel, inhoud en het geluidsniveau behoren tot de eigenschappen.

Waarop letten bij kopen van compacte vriezer?

Je moet op een aantal dingen letten bij de aanschaf van een compacte vriezer. Wat voor jou belangrijk is ligt eraan waarvoor je hem gaat gebruiken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de energiezuinigheid, dit varieert van A tot G.


Waar je ook naar moet kijken is hoeveel inhoud, oftewel liter, de vriezer heeft. Sommige vriezers hebben lades en andere hebben rekjes. Kijk daarom wat voor jou belangrijk is. De draaideur van een vriezer is vaak aanpasbaar, dat betekent dat je hem linksom of rechtsom kunt laten draaien. Het geluidsniveau wordt ook vaak vermeld: zo weet je of een vriezer niet te veel herrie maakt.

De greep uit het assortiment: de compacte vriezers van Salora

Salora heeft verschillende compacte vriezers in het assortiment zowel zwarte als witte vriezers. Alle vriezers van Salora zijn energiezuinig. Het verschil zit hem in het aantal liters inhoud en daarbij het aantal rekken of lades.

  • De Salora FRB3200BL is een barmodel vriezer met 1 rekje in het midden. De zwarte FRB3200BL heeft een inhoud van 32 liter en produceert een geluidsniveau van 42 dB, wat qua geluidsniveau vergelijkbaar is met een huiskamer of een stil klaslokaal. De draairichting van de deur is aanpasbaar, net als de hoogte van de voetjes. 
  • De Salora FRT8600BL is een voorbeeld van een zwarte tafelmodel vriezer. Deze kleinere vriezer heeft een inhoud van 86 liter en heeft 3 transparante lades. Het geluidsniveau is 39 dB en ook bij dit vriezer model zijn de draairichting van de deur en de pootjes aanpasbaar.
salora-camping-vriezer

Andere witgoedproducten van Salora

Ben je niet op zoek naar een vriezer? Dan kun je bij ons ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Bekijk een van de volgende websites om meer te weten te komen over het witgoed van Salora.

Wat klanten zeggen

Goede prijs kwaliteit verhouding. Schrok ervan wat voor goed geluid hij heeft en het beeld is ook goed.

Kevin Heijnen

Geweldige ervaring met Salora

Denise van Helvoirt

Ik vind Salora een goede keuze en goede prijskwaliteitsverhouding hier voor de Benelux

Frank Guyters

Jaren geleden een Salora tv gekocht. Altijd zeer tevreden erover geweest.

Peter de Wit

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: