Electronica én Witgoed
Betaalbaar
Gratis verzending vanaf €100,-
salora-closer-to-you-header-diepvriezers-1

Camping vriezer

Camping vriezer van Salora

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien.


Ben je op zoek naar een betaalbare, compacte vriezer voor op de camping? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. De camping vriezer van Salora neemt dankzij het kleine formaat en het handige design weinig ruimte in beslag.


Neem het comfort van thuis gewoon mee naar de camping!

salora-camping-vriezer
kleine-televisie-achtergrond

Wat is een camping vriezer?

Een camping vriezer is in veel opzichten te vergelijken met een barmodel vriezer. Het is een vriezer van een kleiner formaat. Omdat de vriezer dankzij het compacte formaat weinig ruimte in beslag neemt, wordt deze vriezer vaak gebruikt op de camping in een caravan of camper. Vandaar de benaming camping vriezer of camping diepvries. Ook past een camping vriezer eenvoudig onder een tafel omdat het een compact formaat heeft. Salora heeft verschillende vriezers in het assortiment.

salora-camping-vriezer-zwart

Waarom kopen mensen een camping vriezer?

Als je voor een langere periode op de camping verblijft kan een vriezer van Salora een ideale uitkomst zijn. Heb je na een warme zomerdag zin in een lekker verkoelend ijsje? Dan heb je deze altijd op voorraad dankzij deze vriezer.


Dit model vriezer wordt ook vaak aangeschaft als extra vriezer voor thuis. En heb je eigenlijk helemaal geen ruimte voor een vriezer? Dan komt deze compacte vriezer goed van pas dankzij zijn compacte formaat.

kleine-televisies-achtergond-4

Bekijk de verschillende vriezers van Salora

De Salora FRB3200BL is een mat zwarte vrijstaande diepvriezer. Ondanks het kleine formaat heeft de vriezer een inhoud van maar liefst 32 liter. De vriezer is 50 centimeter hoog en weegt 21 kilo. Dankzij de verstelbare voetjes en aanpasbare draairichting van de deur kun je de vriezer gemakkelijk overal in de caravan of camper kwijt.


De Salora FRB3200WH heeft dezelfde eigenschappen als de FRB3200BL maar is in tegenstelling tot de FRB3200BL wit van kleur.

Andere witgoedproducten van Salora

Ben je niet op zoek naar een vriezer? Bekijk dan eens onze andere witgoed producten. Bezoek een van de volgende pagina’s om meer te weten te komen over de: koelkastenwasmachines of vaatwassers van Salora.

Wat klanten zeggen

Goede prijs kwaliteit verhouding. Schrok ervan wat voor goed geluid hij heeft en het beeld is ook goed.

Kevin Heijnen

Geweldige ervaring met Salora

Denise van Helvoirt

Ik vind Salora een goede keuze en goede prijskwaliteitsverhouding hier voor de Benelux

Frank Guyters

Jaren geleden een Salora tv gekocht. Altijd zeer tevreden erover geweest.

Peter de Wit

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: