Electronica én Witgoed
Betaalbaar
Gratis verzending vanaf €100,-
salora-closer-to-you-header-koelkasten-1

Compacte koelkast

Koop je compacte koelkast bij Salora!

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien.


Ben je op zoek naar een koelkast die weinig ruimte in beslag neemt? Bij Salora heb je de keuze uit een ruim assortiment van verschillende betaalbare compacte koelkasten.


Salora maakt het dagelijks leven gemakkelijker!  

salora-koelkasten-wit
kleine-televisie-achtergrond

Welke koelkast past bij jou?

Een mini koelkast kun je niet als een volwaardige koelkast gebruiken. Deze kleine koelkast wordt dan ook vaak gekocht als een extra koelkast om bijvoorbeeld drankjes in koel te houden. Een mini koelkast, ook wel beter bekend als een mini bar, is uitermate geschikt voor in kleinere ruimtes, zoals een caravan.


Een tafelmodel koelkast kun je daarentegen wel als een volwaardige koelkast gebruiken, mits je een klein huishouden hebt. Een tafelmodel koelkast is kleiner dan een normale koelkast, maar groter dan een mini koelkast. Deze koelkast van middenformaat is maximaal 1 meter hoog en heeft verder een vriesvak. Grote kans dat je een compacte koelkast van Salora wel eens tegen bent gekomen op een camping, kantoor of in een studentenkamer! 

salora-camping-witgoed

Heb ik een camping koelkast nodig?

Op de camping is het handig om een compacte koelkast te hebben zodat al je eten en drinken lekker koud blijft. Een caravan zonder koelkast komt daarom ook weinig voor. Kamperen in een tent? Hoe ideaal is een compacte koelkast!


Kijk eens naar de kleinere koelkasten van Salora, deze passen goed in de huidige keuken en zijn van alle gemakken voorzien. Zoek je een rechts of links draaiende deur? Geen probleem, de camping koelkast heeft een aanpasbare deur en kan gemakkelijk van draairichting veranderen.

kleine-televisies-achtergond-4

Een greep uit ons assortiment

Wij hebben op dit moment 12 verschillende compacte koelkasten in het assortiment. Hiervan zijn 4 mini/barmodel koelkasten en 8 tafelmodel koelkasten. In totaal hebben we 6 verschillende compacte koelkast modellen; allen verkrijgbaar in het wit of zwart.


De Salora CFB4300BL & de Salora CFB4300WH zijn de allerkleinste koelkasten binnen het assortiment. Deze koelkasten zijn slechts 50 cm hoog en hebben een inhoud van 43 liter. De koelkasten beschikken over een koelkastdeurvak en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.


De Salora CLT1330BL & de Salora CLT1330WH zijn twee vrijstaande tafelmodel koelkasten. Deze koelkasten zijn 85 cm hoog en hebben een inhoud van 133 liter. De koelkasten beschikken over drie verschillende plateaus, een groentela en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.


De Salora CFT1130BL & de Salora CFT1130WH zijn koel-vriescombinaties. De koelkasten zijn 85 cm hoog en hebben een totale inhoud van 113 liter; waarvan een koelruimte van 97 liter met een 16 liter vriesvak. Deze compacte koelkasten zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Andere witgoedproducten van Salora

Ben je helemaal niet op zoek naar een koelkast? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Bezoek een van de volgende websites om meer te weten te komen over de witgoed-producten van Salora.

Wat klanten zeggen

Goede prijs kwaliteit verhouding. Schrok ervan wat voor goed geluid hij heeft en het beeld is ook goed.

Kevin Heijnen

Geweldige ervaring met Salora

Denise van Helvoirt

Ik vind Salora een goede keuze en goede prijskwaliteitsverhouding hier voor de Benelux

Frank Guyters

Jaren geleden een Salora tv gekocht. Altijd zeer tevreden erover geweest.

Peter de Wit

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: