Electronica én Witgoed
Betaalbaar
Gratis verzending vanaf €100,-
salora-closer-to-you-header-koelkasten-1

Tafelmodel koelkast

Koop een tafelmodel koelkast van Salora

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien.


Ben je op zoek naar een betaalbare, compacte koelkast? Stop dan met zoeken! De tafelmodel koelkasten van Salora zijn vrijstaand en door het kleine formaat kun je ze in iedere ruimte kwijt.


Maak het thuis of op vakantie comfortabel met de producten van Salora!

salora-tafelmodel-koelkast
kleine-televisie-achtergrond

Wat is een tafelmodel koelkast?

Een tafelmodel koelkast is een ander woord voor kleine koelkast met een maximale hoogte van 1 meter. Eigenlijk zegt de naam het al, een koelkast ter hoogte van een tafel. Het formaat van zo’n koelkast is ideaal voor kleine gezinnen of juist voor grote gezinnen die extra ruimte nodig hebben.


Je kunt deze tafelmodel koelkast als volwaardige koelkast gebruiken omdat deze een vriesvak bevat van 16 liter. Dat is genoeg voor een doosje en een ijsblokjes maker.


De koelkasten van Salora zijn verkrijgbaar in het zwart of in het wit. De draairichting van de deur is aanpasbaar, dat wil zeggen dat je hem zelf kan instellen. In de deur hebben de koelkasten plek voor 3 tot 4 flessen en nog 2 plankjes voor kleinere spullen.

salora-tafelmodel-koelkast-2

Waar gebruik je de tafelmodel koelkast voor?

De tafelmodel koelkast is op enorm veel plekken te gebruiken. Als je in de keuken geen geïntegreerde koelkast hebt kan je ervoor kiezen om een tafelmodel onder het aanrecht te plaatsen. Zo neemt de koelkast geen loopruimte in en behoudt de keuken zijn ruimte. Ook als extra koelkast worden de tafelmodellen vaak gebruikt. Denk hierbij dan aan de schuur of berging.


Als de koelkast binnen vaak vol zit en je hebt behoefte aan meer ruimte is het de moeite om eens een kijkje te nemen naar de tafelmodellen van Salora. Houd je van kamperen en kan je daarbij wel een koel drankje gebruiken? Neem dan een tafelmodel koelkast voor in de caravan of camper.

kleine-televisies-achtergond-4

Benieuwd naar de verschillende kleine koelkasten van Salora?

Een tafelmodel koelkast komt in verschillende soorten en maten. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze ongeveer even hoog zijn. Er zijn echter wel enkele verschillen zoals het energieverbruik en het aantal liters in de koelkast.


De Salora CFT1130BL: De zwart uitgevoerde Salora tafelmodel koelkast heeft een energieklasse van maar liefst A++ wat de koelkast enorm zuinig maakt. Hij bevat 2 plateau’s en 3 deurvakken, zo kan je er alles in kwijt. De draairichting van de deur is aanpasbaar en de koelkast bevat een klein vriesvakje.


De Salora CLT1330WH: Een witte tafelmodel koelkast met een totale inhoud van 133 liter uitgerust met 3 plateau’s en een groentelade. In de deur heeft deze koelkast 3 vakken. De draairichting van de deur is ook hier aanpasbaar en de koelkast heeft geen vriesvak.


Wil je toch liever een kleiner model? Kijk dan eens naar de barmodel koelkasten van Salora.

Andere producten van Salora

Ben je helemaal niet op zoek naar een koelkast? Je kunt bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Bezoek een van de volgende pagina’s om meer te weten te komen over de overige producten van Salora.

Wat klanten zeggen

Goede prijs kwaliteit verhouding. Schrok ervan wat voor goed geluid hij heeft en het beeld is ook goed.

Kevin Heijnen

Geweldige ervaring met Salora

Denise van Helvoirt

Ik vind Salora een goede keuze en goede prijskwaliteitsverhouding hier voor de Benelux

Frank Guyters

Jaren geleden een Salora tv gekocht. Altijd zeer tevreden erover geweest.

Peter de Wit

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: