Electronica én Witgoed
Betaalbaar
Gratis verzending vanaf €100,-
salora-closer-to-you-header-wekker-1

Wekker radio

Kies voor een praktische wekker radio van Salora!

Een wekker radio maakt je iedere ochtend uitgerust wakker. Word ook wakker met je favoriete radiostation met een wekker radio: een handige digitale wekker en radio ineen.


Een goed begin van de dag begint al met de manier waarop je wakker wordt. Heb je een wekker met een hard of piepend wekkergeluid? Dan kunnen deze geluiden zorgen voor stress. Zo’n wekker met een buzzertoon maakt je vrij abrupt wakker. Hierdoor krijg je al snel een negatieve associatie met wakker worden. De Salora-wekkerradio’s maken je rustig wakker met radiomuziek. Verplicht opstaan wordt een stuk fijner met een betaalbare en multifunctionele radio wekker van Salora!

salora-wekker-radio
kleine-televisie-achtergrond

Hoe werkt een wekker radio?

De ingebouwde radio van een radio wekker maakt je wakker op het tijdstip dat jij instelt. Jouw gekozen radiozender zal dan muziek afspelen. Je hebt altijd de keuze uit meerdere radiozenders, dus je wordt gegarandeerd wakker op muziek waar je blij van wordt. Begin de dag bijvoorbeeld met Qmusic, Sky Radio, Slam FM, Radio 538, 100% NL of een heel ander radiostation.


Een radiowekker heeft een paar typische kenmerken. Zo is het compact van formaat en zet je de wekker gemakkelijk neer op je nachtkastje. Verder is een wekkerradio ook digitaal. Dit betekent dat de tijd tot op de minuut nauwkeurig kan worden ingesteld. In tegenstelling tot de traditionele analoge wekkers, hebben digitale wekkers dus geen wijzerplaat. Digitale wekkers hebben ook een goed leesbaar LED display. Door het LED-licht zie je ook in het donker hoe laat het is.


Hoe gebruik ik een wekkerradio DAB+?

Bij veel wekkerradio’s zie je vaak ‘AM’, ‘FM’ en/of ‘DAB+’ staan. Heeft een wekker AM- en FM-functionaliteit? Dat betekent dan dat je wekker AM- en- FM-zenders kan ontvangen en afspelen. ‘DAB’ staat voor Digital Audio Broadcasting, oftewel: wekkers met DAB kunnen digitale audiogeluiden uitzenden. Een wekkerradio met DAB+ gaat nog een stukje verder. Met DAB+ luister je namelijk geheel ruisvrij naar de radio.

Digitale wekker radio

De wekkers werken met een 24-uurs notatie. Met de knoppen kan je dus instellen om op 07:30 uur of op 23:45 uur gewekt te worden. De digitale wekkerradio onthoudt automatisch het laatst ingestelde tijdstip. Handig als je iedere dag wakker wilt worden op hetzelfde moment!


De wekkers ondersteunen DAB+ en hebben allemaal een snooze- en sleepfunctie. Gaat de wekker af, maar wil je nog een paar minuten doorslapen totdat de wekker weer afgaat? Gebruik dan de snooze-knop (sluimeren). Met de sleep-knop zet je de alarmklok uit: de wekker zal dan niet meer afgaan. Met een digitale radiowekker kan je ook gewoon naar de radio luisteren, zonder dat je gebruikmaakt van de wekkerfunctie.

Simpele wekker

Ben je meer een fan van simpele wekkers? Ook dan heeft Salora wat je zoekt. De wekkers van Salora zijn gebruiksvriendelijk voor iedereen. Alle simpele functies die je in een wekker zoekt zijn aanwezig. De tijd is duidelijk zichtbaar. Ook het instellen van de tijd waarop je wakker wilt worden is eenvoudig te regelen met de voelbare knoppen.


Alle wekkers van Salora kunnen dus radiozenders afspelen. Wil je een simpele wekker kopen? Dan is de Salora CR612 een aanrader. Deze simpele wekker heeft een extra groot scherm waardoor je de tijd nog beter ziet. Perfect dus, voor senioren of voor wie niet van poespas houdt. Een compacte en stijlvolle wekker die doet wat ‘ie moet doen.

Radio wekker projectie

Met een digitale radio wekker is de tijd altijd goed zichtbaar. Dankzij het ledlicht zie je, ook wanneer het compleet donker is, wat de tijd is. Heb je geen zin om je om te draaien om te checken hoe laat het is? Staat het nachtkastje te ver van je bed af en wil je liever niet je bed uit om te kijken wat de tijd is? Ga dan voor een wekker radio met projector.


De Salora CRP18P is een model met een ingebouwde projector die je aan of uit kan zetten. Deze wekkerradio met DAB+ projecteert de tijd dus ook op de muur of op het plafond.

kleine-televisies-achtergond-4

Waar kan ik een wekker radio kopen?

Een radio wekker kopen doe je bij Salora. Of je nu een ochtendmens bent of niet: iedereen heeft een goede wekker nodig. Het zorgt ervoor dat je je niet verslaapt. En als je toch al op moet staan, dan kan je het proces beter zo fijn mogelijk maken voor jezelf.


Alle wekkers van Salora zijn multifunctionele radiowekkers: je kan er meer mee dan alleen maar de tijd aflezen. Je kan gewekt worden met je ingestelde radiostation, maar natuurlijk kan je ook ‘gewoon’ naar de radio luisteren met de Salora-wekkerradio’s. Word je maar niet goed wakker van muziek en wil je juist wakker worden met een wat hardere piep- of buzzertoon? Goed nieuws, want onze wekkers hebben óók een buzzer-alarm.

Maak kennis met de wekkerradio’s van Salora

Alle wekkers van Salora hebben een radio- en buzzer-alarm, LED-display en een knop om te snoozen. Verder hebben alle modellen ook een snoer voor stroomtoevoer én kunnen ze op batterijen lopen als back-up. In het geval van een stroomuitval blijft de wekker dus nog wel even werken.


De Salora CR616 is de allerkleinste digitale wekker radio van Salora. Deze simpele wekker is zwart en grijs van kleur en straalt wit ledlicht uit. Het LED-display is dimbaar en op het scherm zie je de cijfers extra groot. Hierdoor is de wekker zeer geschikt voor senioren.


De Salora CR627usb heeft aan de voorkant een USB-poort. Via deze USB-aansluiting laad je een telefoon of tablet gemakkelijk op. Het display is dimbaar en de wekker heeft een dubbele wektijd. Ideaal dus, voor als je houdt van snoozen.

27294804_8137

Andere audio- of living producten van Salora

Heb je al een goede wekker, maar ben je benieuwd naar andere audio- en livingproducten van Salora? Neem dan ook eens een kijkje bij de onderstaande productcategorieën.

Wat klanten zeggen

Goede prijs kwaliteit verhouding. Schrok ervan wat voor goed geluid hij heeft en het beeld is ook goed.

Kevin Heijnen

Geweldige ervaring met Salora

Denise van Helvoirt

Ik vind Salora een goede keuze en goede prijskwaliteitsverhouding hier voor de Benelux

Frank Guyters

Jaren geleden een Salora tv gekocht. Altijd zeer tevreden erover geweest.

Peter de Wit

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: