Electronica én Witgoed
Betaalbaar
Gratis verzending vanaf €100,-
l32_2499-2

Overal TV kijken

Televisie met ingebouwde accu

Een televisie met ingebouwde accu biedt ongekende vrijheid en flexibiliteit, zodat je altijd en overal van je favoriete programma's kunt genieten. Dankzij de ingebouwde accu is de televisie volledig draagbaar, waardoor je hem moeiteloos kunt meenemen, of je nu in huis rondloopt, op vakantie bent, of tijdens een barbecue. Je kunt overal genieten van sportwedstrijden en je favoriete series.

strand-720x470
l32_2973-1

Geen sportmoment meer missen


Deze zomer staat vol met spannende sportevenementen van het Europees Kampioenschap Voetbal tot de Olympische Spelen. Sportliefhebbers hebben genoeg om naar te kijken. Waar je ook bent, met een televisie met ingebouwde accu hoef je geen wedstrijd te missen. Geen gedoe met stopcontacten – gewoon neerzetten en kijken.


Denk aan de spanning van een zinderende halve finale tussen Nederland en Duitsland of een zenuwslopende penalty shoot-out tijdens de kwartfinales Hockey. Terwijl je de barbecue aansteekt, genieten je vrienden en familie van de wedstrijd, allemaal dankzij je draagbare televisie. Misschien lig je aan het zwembad en zie je Oranje schitteren tegen Italië, of je bent aan het kamperen in de bossen en kunt toch Femke Bol een medaille zien pakken tijdens de 400 meter horden.

Salora Langaton 32 INCH
uitvoering in 2 kleuren

1019998075-groen-289

Salora LANGATON32MG

32” (80CM) HD HDR LED televisie

Ingebouwde accu +/- 2,5 uur tv kijken

Ingebouwde Google Chromecast

Geleverd inclusief draagtas


Nu van € 349,- voor € 249,-

langaton32so-oranje-400

Salora LANGATON32SO

32” (80CM) HD HDR LED televisie

Ingebouwde accu +/- 2,5 uur tv kijken

Ingebouwde Google Chromecast

Geleverd inclusief draagtas


Nu van € 349,- voor € 249,-

slider-serie

Altijd je favoriete serie volgen

Op vakantie genieten van je favoriete serie wordt een onvergetelijke ervaring met de televisie met ingebouwde accu van Salora. Terwijl de zon langzaam ondergaat en de nacht de hemel vult met sterren, kun je jezelf onderdompelen in de spannende avonturen van je gekozen serie. Of je nu ontspant na een dag vol activiteiten in de natuur of gewoon geniet van quality time met vrienden en familie, de draagbare tv zorgt ervoor dat je niets hoeft te missen. Dus pak je dekens, klap je stoel uit en laat je meeslepen door het verhaal, terwijl de geluiden van de natuur op de achtergrond kabbelen. Je favoriete serie volgen wordt een unieke belevenis.

Voordelen van een televisie met ingebouwde accu:

  1. Draagbaarheid: De ingebouwde accu maakt de televisie volledig draagbaar. Je kunt hem gemakkelijk verplaatsen van kamer naar kamer, meenemen naar buiten, of zelfs meenemen op reis.
  2. Vrijheid van locatie: Of je nu in de keuken aan het koken bent, in de tuin aan het relaxen, of op een camping zonder stroom, je hebt altijd toegang tot je favoriete programma's zonder afhankelijk te zijn van een stopcontact.
  3. Flexibiliteit: Je kunt de televisie gebruiken in situaties waar geen directe stroomvoorziening beschikbaar is, zoals tijdens een picknick, barbecue, of op het strand.
  4. Continu kijken: Bij stroomuitval kun je blijven kijken zonder onderbrekingen, wat vooral handig is tijdens spannende sportwedstrijden of belangrijke nieuwsuitzendingen.
l32_2730-2
l32_2782-2

Geschiktheid en toepassingen:

  • Thuisgebruik: Verplaats de televisie moeiteloos door het huis om te kijken waar je maar wilt, van de woonkamer tot de slaapkamer, keuken, of zelfs de badkamer.
  • Vakantie en reizen: Neem de televisie mee op vakantie of tijdens een weekendje weg. Perfect voor gebruik in een caravan, tent, of vakantiehuisje.
  • Buitenactiviteiten: Geniet van je favoriete programma's tijdens een barbecue, picknick, of op het strand. Ideaal voor sportwedstrijden en andere evenementen in de buitenlucht.
  • Noodstroomvoorziening: Gebruik de televisie tijdens stroomuitval om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en weerberichten.

Wat klanten zeggen

Goede prijs kwaliteit verhouding. Schrok ervan wat voor goed geluid hij heeft en het beeld is ook goed.

Kevin Heijnen

Geweldige ervaring met Salora

Denise van Helvoirt

Ik vind Salora een goede keuze en goede prijskwaliteitsverhouding hier voor de Benelux

Frank Guyters

Jaren geleden een Salora tv gekocht. Altijd zeer tevreden erover geweest.

Peter de Wit

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: