Electronica én Witgoed
Betaalbaar
Gratis verzending vanaf €100,-
salora-dealers

Barmodel koelkast

Barmodel koelkast van Salora

Onze producten hebben een tijdloos design, zijn betaalbaar en van alle gemakken voorzien.


Kom je standaard ruimte tekort in de koelkast? Dan is een barmodel koelkast van Salora echt wat voor jou! Dankzij het kleine formaat kun je de koelkast gemakkelijk overal kwijt.

salora-barmodel-koelkast
kleine-televisie-achtergrond

Wat is een barmodel koelkast?

Een barmodel koelkast is een kleine en compacte koelkast die op een bar, in een keuken op het aanrecht of op een plank kan staan. Een barmodel koelkast is dus bescheiden van formaat en daarom makkelijker te verplaatsen. Je komt deze koelkasten vaak tegen in hotelkamers, daar noemen ze het een mini bar.


Een barmodel koelkast verdwijnt dus zo in het interieur! Een barmodel is handig als extra koelkast of als koelkast voor een kleine ruimte. Dit formaat koelkast is geschikt voor kleine huishoudens van één of maximaal twee personen. Onze barmodel koelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

salora-barmodel-koelkast-wit

Waarom een barmodel koelkast?

Een barmodel koelkast is dus handig als extra koelkast of als koelkast in een kleine ruimte. Denk hierbij aan een studentenkamer, camper/caravan of als tafel koelkast op een feestje. Je kunt de koelkast natuurlijk ook net zoals in hotelkamers op je slaapkamer plaatsen. Ideaal dus!


Zo’n koelkast kun je dus voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Zoek je een extra koelkastje, denk dan eens aan een barmodel. Maar heb je toch een wat grotere koelkast nodig? Dan is een tafelmodel koelkast wellicht meer geschikt.

kleine-televisies-achtergond-4

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een barmodel koelkast?

Waar je op moet letten bij de aanschaf ligt aan welke eigenschappen jij belangrijk vindt.


Vraag jezelf allereerst af waar en hoe vaak je de koelkast gaat gebruiken. Zoek je een koelkast waar je 1 keer per jaar extra biertjes in kunt koelen op een verjaardag? Dan wil je hoogstwaarschijnlijk minder in de koelkast investeren dan wanneer je de koelkast dagelijks gaat gebruiken. Vind je het uiterlijk van de koelkast belangrijk? Zoek dan naar een koelkast met een kleur die bij jouw interieur past. Wil je ijsjes in de koelkast bewaren? Zoek dan specifiek naar een barmodel koelkast met een kleine vriesvak.


De prijs-kwaliteit verhouding is ook niet onbelangrijk. A merken hebben vaak een hogere prijs voor een zelfde kwaliteit. De beste en voordeligste optie voor jou is dus geheel afhankelijk van alle bovengenoemde punten.


Is de Salora CFB4300BL of de Salora CFB4300WH misschien iets voor jou? Deze koelkasten hebben een inhoud van wel 43 liter. De draairichting van de deur en de hoogte van de pootjes kun je zelf instellen en dankzij de extra ruimte in de deur voor blikjes of flesjes én een mini vriesvak is dit een veelzijdige mini koelkast!

Ander witgoed van Salora

Ben je helemaal niet op zoek naar een koelkast? Dan kun je bij Salora ook terecht voor andere (huishoudelijke) apparaten. Bezoek eens een van de volgende pagina’s en kom meer te weten over de witgoed- en elektronicaproducten van Salora.

Wat klanten zeggen

Goede prijs kwaliteit verhouding. Schrok ervan wat voor goed geluid hij heeft en het beeld is ook goed.

Kevin Heijnen

Geweldige ervaring met Salora

Denise van Helvoirt

Ik vind Salora een goede keuze en goede prijskwaliteitsverhouding hier voor de Benelux

Frank Guyters

Jaren geleden een Salora tv gekocht. Altijd zeer tevreden erover geweest.

Peter de Wit

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: