Electronica én Witgoed
Betaalbaar
Gratis verzending vanaf €100,-
salora-draagbare-dvd-spelers-met-foto

DVD speler auto

Kies een dvd speler voor in de auto van Salora!

Met een portable dvd speler kijk je jouw favoriete film en programma, waar je ook bent. De moderne dvd spelers van Salora zijn dé ideale oplossing voor de langste autoritten.


Wil je een film kijken op de achterbank van de auto? Dan is een draagbare dvd-speler met accu precies wat je zoekt. De praktische dvd-spelers van Salora hebben een accu en geïntegreerd lcd-scherm. Ook worden ze geleverd met earbuds en eventueel een accessoire- of automontageset. Hiermee hang je de dvd-speler aan de hoofdsteun van de voorstoel. Vervolgens kijk jij handsfree en met de ideale kijkhoek naar (je leukste) film.


Een draagbare dvd-speler biedt je kijkplezier voor onderweg. Ideaal voor lange autoritten en als je jouw kind de komende uren zoet wil houden!

salora-dvd-speler-auto
kleine-televisie-achtergrond

Hoe werkt een auto dvd speler?

Deze draagbare variant is bedoeld voor onderweg. Met de draagbare dvd speler voor in de auto speel je jouw media af. Het ondersteunt onder andere de bestandstypen AVI, MPG, MP4, MP3 en JPG. Oftewel: jij bekijkt foto’s, luistert naar je favoriete muziek en bekijkt video’s. De portable dvd speler beschikt over een accu, voldoende voor het afspelen van één film. Het afspelen van de film gaat via DVD, USB-stick of harde schrijf. Een portable variant kan je niet met USB aansluiten op je tv. Zoek je geen draagbare variant, maar een dvd-speler voor thuis? Dan heb je een DVD-speler met een HDMI-aansluiting nodig. De USB-poort is alleen voor het aansluiten van een USB-stick (geheugenstick) of harde schijf.


Een portable dvd speler is lichtgewicht, inklapbaar en heeft een helder lcd scherm dat ingebouwd is in het apparaat. Het opladen doe je via de meegeleverde netstroomadapter. Wil je de draagbare dvd-speler opladen in de auto? Dat is geen probleem. Tijdens het gebruik hoeft de kabel niet aangesloten te zijn. Ook handig: dankzij de afstandsbediening wordt het bedienen van het apparaat kinderspel. Het is misschien overbodig om te zeggen, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je tijdens het autorijden naar de film of video kijkt. Wel kan je tijdens een pitstop of op de achterbank van de auto gebruikmaken van de dvd-speler.

salora-draagbare-dvd-spelers-2

Waar moet een auto dvd speler aan voldoen?

Iedere auto dvd-speler heeft weer verschillende specificaties. Een paar factoren zijn wel belangrijk om uit te lichten. Let op de resolutie van het scherm. Ga, als dat mogelijk is, minstens voor 720p (HD-kwaliteit). Denk ook aan de kijkafstand. Zit je vrij dicht op het scherm? Dan kan je het beste een portable dvd-speler met een klein beelddiagonaal kiezen. 


De draagbare dvd-spelers van Salora hebben een speelduur van omgeveer 2 uur. Wil je nog meer kijkplezier? Zorg er dan voor dat je het apparaat onderweg oplaadt of dat je een powerbank meeneemt. Bij de Salora DVP7048TWIN zijn batterijen ook inbegrepen. Dus ook als je accu leeg is, dan kan je nog wel even vooruit met de batterijen.


Je doet er goed aan om te kijken welke verbindingen en poorten de dvd-speler heeft. De draagbare dvd-spelers van Salora hebben ieder een AV-uitgang, USB-mediaspeler en SD-kaartlezer. De Salora DVP7048TWIN wordt geleverd met een montageset met hoofdsteunhouders. De 2 schermen bevestig je dus makkelijk aan de achterkant van de hoofdsteun in een auto. Daardoor hoef jij het apparaat niet in je hand of op je schoot te houden als je naar je favoriete video’s of foto’s kijkt.

kleine-televisies-achtergond-4

Maak kennis met de auto dvd spelers van Salora

Een draagbare dvd-speler is erg geschikt voor wie onderweg films wilt kijken. Ook is het prima geschikt tijdens lange vluchten en tijdens kampeertrips. Bij Salora kan je kiezen uit de onderstaande modellen in de kleuren grijs-wit. Deze worden geleverd met een accessoire- of automontageset, afstandsbediening en earbuds.


De Salora DVP1400 is een complete dvd speler. Dit model is uitgerust met een scherm van 14 inch (36 cm). Ook heeft het een swivel-stand waardoor je het panel makkelijk naar links/rechts en voren/achteren kantelt of draait De resolutie is 1366 x 768 px, dus je bent verzekerd van haarscherp beeld. Dit model is compact, maar het beeldscherm is wel iets groter dan de meeste portable dvd-spelers. Ideaal voor op de camping, waarbij je dus iets verder weg van het beeldscherm zit.


De Salora DVP7048TWIN heeft maar liefst 2x een scherm van 7 inch (18 cm). Deze krachtige duovariant wordt geleverd met een opberg-etui, batterijen en 2x een montageset voor aan de hoofdsteun. Kortom, ideaal voor als je twee kinderen op de achterbank van de auto moet vermaken. 

Andere beeld producten van Salora

Ben je niet op zoek naar een portable DVD-speler, maar een gewone dvd-speler voor thuis? Neem dan ook eens een kijkje bij de standaard dvd-spelers. Je kan bij Salora ook terecht voor andere beeldproducten.

Wat klanten zeggen

Goede prijs kwaliteit verhouding. Schrok ervan wat voor goed geluid hij heeft en het beeld is ook goed.

Kevin Heijnen

Geweldige ervaring met Salora

Denise van Helvoirt

Ik vind Salora een goede keuze en goede prijskwaliteitsverhouding hier voor de Benelux

Frank Guyters

Jaren geleden een Salora tv gekocht. Altijd zeer tevreden erover geweest.

Peter de Wit

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: